I can't get enough of you babe

What's pumpin LOVERS?
Jo här är de kalas! nästan iaf,.... Lite ont i kropoen sen gårdagens match mot skövdes U-lagstrupp!
Men de ska la lea te sig under veckan så är jag redo för spela på Lördag igen! Idag? oj, vad har jag gjort idag? Typ ingenting som kan vara intressant att skriva om, Skola fram till klockan 14.15, och för er som inte vet går jag i klass 8 i Växjös absolut tattigaste Skola! Iaf, när man så småning tagit sig hem i ösregnet så var de bara till att byta om och äta lite mellanmål och sen dra sig till hallen för lite 96 träning. Eller ja p.g.a de små skavanker från matchen i söndags, så fick jag nöja mig med att rehabba lite vid sidan om.
Nu? jo nu ska jag snart bädda ner mig i min säng, ringa lite samtal, läsa lite, och bara gosa!
I morgon hoppas jag foten är ok så jag slipper dessa rehab övningar..
OCH för er som undrar har jag BILDBRIST så de bara blixtrar om de!
Men jag ska på något vis fixa till de! ABSOLUT!
I must have been out of my mind, thank god you blew it!
/ Anna Selma Louise Jansson Löfgren

The game is on again


Hej på er!
Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg!
Sitter här och ska snart bra mg ner till stan för att köpa ett par nya handbolls skor.
Efter de ska jag direkt för att kolla på lite dam handboll och sen ska jag faktiskt spela själv!
Klockan 15.00 spelar vi i NCC arena. Kom förbi och kolla in läget om nu ändå inte har något för er.
HA en fin dag, så kanske vi hörs lite senare!
LOVE

I told to myself: What the f*ck!?

Tjena,
Hostar och nyser och fnyser....... första veckan i skolan, jo ja de känns!
Till en början trodde jag bara att jag var genom trött eftersom jag vänt på dygnet under lovet. Och plötsligt ska man upp vid sju varje morgon. inte ok. Iaf, jag började bli förkyld i tisdags och har varit de nu i två dagar. Jag har dock ingen feber eller andra skavanker så. Bara väldigt rinnig näsa och en himla jobbig huvudvärk. Vilket har gjort att jag inte kunnat träna...... :( och inte ens ikväll får jag ge mig ut på planen igen. Eftersom jag ska på träningläger under hela helgen kanske de är bäst att vila även idag.
Aja, dags att dra och glo på lite handbolls träning!
see you
/S
P.s. nu har Avin åkt ♥

Hej på er!
Fick just ett klagomål från en läsare (som även är min bästa kompis) att jag uppdaterar för lite! Men hallå? jag uppdaterde igår? OCH jag har ingenting att skriva om.. men då skrev hon: skriv om mig.
Så jag ska ta och skriva om dig finaste finaste Avin.
Vi träffades första gången när jag började på din skola för ca 8 år sen, alltså var vi ganska små. Vi började umgås lite halvt eftersom att vi lekte med samma människor, men fastnade väl ganska snabbt för varandra. Vi bråkade, oj vad vi bråkade. Hade väl snack med lärare minst en gång i veckan? haha två små flickor med starka viljor! Men vänskapen övervann allt. Vi kan fortfarande ha galna diskussioner men de löser sig oftast ganska fort eftersom vi är vi. Nu går vi i 8:an och 9:an och umgås fortfarande lika mycket. det är ju ganska crazy faktiskt. borde man inte tröttna på varandra? hehe, iaf... Hoppas nu du sitter och läser detta nu!
Avin, du är en av mina bästa kompisar. Du är den som vet absolut mest om mig, allt bra, allt dåligt.
Du är även den jag berättar allt för först av alla. vet du varför? jo, du och jag är så himla lika, fast ändå så gaaaalet olika. Du får mig att må bättre de perioder jag bara känner för att försvinna, du får mig även att se negativa sager positivt vilket gör att jag mår bra. Du är så fin och du är så bra! och jag vet inte hur jag ska förklara allt jag vill få ut om dig, så detta kan jag ju säga blev en förkortad version. För någon dag sen skrev jag en uppdatering om vänskap. vad vänskap betyder för mig och vad vänskap innebär. De här är vänskap. Du och jag har en vänskap som inte många andra har.
Jag älskar dig ♥

You kan be my Mr. tonight

Jag orkar helt enkelt inte tjabba om de, tar de som de blir. Ska ge de en chans att förbättras. Fortsätter såhär är de slut, då går de inte. Vill utvecklas, vill bli bättre. Vill inte stanna upp, vill inte backa tillbaka. Behöver stödet från de gamla. Behöver se de där ljuset igen. Klickar de inte mellan mig och dig, klickar de inte mellan mig och de andra. Klickar de inte mellan mig och de andra är de ingen mening till fortsättning.
Jag vill utvecklas, jag vill så ypperligt gärna bli bättre.
Hjälp.

Friendship

Bild: jag och min bästa kompis påväg till Österrike!
Hello L-O-V-E-R-S!
hur är läget mer er? här är de mer än kalas! Mår så jävla perfekt för att egentligen må piss.
De är de man har vänner till, pigga upp en när man har de som alldra sämst, finnas där när man behöver någon, att alltid vara redo för att ha ljupa diskussioner om saker som egentligen inte är så viktiga.
Människor förändras, människor förändras till de bättre, till de sämre. Värt att tänka på!
De jag tänkte säga var, Jag har världens finaste vänner! ♥

Fredag, igen

Hej på er!
Just nu ligger jag i in säng och pratar med Avin, nyduschad!
dagen har spenderats med Olivia som fyllde hela 18 år igår, crazyyyyy!
Iaf, vi chillade och sov och chillade och sov heeela långa dagen, fett skönt!
När vi vilat upp oss tog jag mig hela vägen till NCC arena för att kolla på mix megapol turnament som pågår just denna helgen! Lag som: Skövde, Sävehof, Drammen och något annat norskt lag deltar!
Aja nu blir de tv resten av kvällen!
puss
SELMA

New

Nämen hej igen!
Efter ett galet långt uppehåll med att inte publicera ett ända inlägg så bestämde jag mig för att lägga ner bloggandet! Men efter mycket om och med kände jag ändå att de äääääär trotts allt väldigt trevligt att blogga när man nu väl gör de, så jag startade om på nytt!
Vad har jag haft för mig i sommar? jo, jag har tillbringat nästan fem veckor i min sommarstuga i kalmar. Sen har jag även varit i åhus på åhus beachhandbolls festival! vilket var galet skoj! Sen självklart har jag varit i Växjö tillsammans med en massa goa människor! och bara levt livet!
ni då? hur har ni haft de? vad har ni gjort?
Menmen, efter 8 fina veckor är de väl back to reality som gäller antar jag, om en si sådär FEM DAGAR börjar skolan igen! HELT GALET! Nu väntar bara två år kvar i grundskolan.. känns ändå helt ok!
Handbollen? johodo! den har satt igång! jesus amalia! alla dagar i veckan så hittar ni mig i NCC arena, med träningskläder, utan träningskläder! Dock har inte seriematcherna satt igång, men de kommer! Med träningsmatcher, träningcuper och träningsturneringar på checklistan känns de ändå ganska tryggt!
Efter ett lagom förlångt inlägg känner jag min galet taggad på:
Ny blogg, nytt läsår, ny säsong, nya tag!
HA DE SÅ BRA!
L♥VE

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0