Time for a change


Hej på er!
Blogga är verkligen tråkigt, och ordet blogga låter så jävla fjantigt. haha. Men jag kan ju ta och berätta lite om de nya året! 2012. Hur de har sett ut än så länge och vad som planeras att hinna med under årets gång.
Jag har under denna veckan hunnit fylla 15 bast, amazing! Jag har varit ute och ätit tre dagar i rad. Jag har fått förhöjd månadspeng. Jag har handlat kläder, samt ett par skor! Jag har sovit något fantastiskt bra! Jag har vänt på dygnet lite för mycket. Jag har lyssnat på väldigt mycket musik. Jag har tränat lite mindre handboll än vanligt p.g.a skador i armbågarna. Och sist,  jag har träffat mina fantastiska vänner, mitt fantastiska gang!
Mitt 2012 är inte jätte planerat, Det jag vet är att jag i februari ska på en releas på deluxe, när min pappas sambo släpper sin skiva. Jag vet också att jag i april ska åka på En cup i nybro som kallas för Hackecup. Jag vet även att jag ska söka fantastiskt mycket sommarjobb. Så jag kommer inte ha mycket till sommarledigt. Men att jag ska vara ledig iaf en vecka på sommmarlovet, som jag ska spendera i åhus med massor av fina vänner och handbollare. Jag vet att jag ska försöka träna lite sundare, så jag slipper alla skador om och om igen. Jag ska även bli bättre på att skriva brev till Awa nere i Afrika. Ja de var ju inte så mycket intrssant kanske, men de var lite!
Ha de! puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0